Translate

dissabte, 4 de juny del 2016

Badia dels Alfacs pel Poble Nou.


Si et ve de gust fer una passejada i a la vegada notar la brisa marina, hi ha un lloc a la Badia dels Alfacs (entre molts d'altres), on ho pots fer...al voltant del Poble Nou del Delta.

Pot ser, és menys visitat i menys conegut pels turistes. 

Sí que és freqüentat per fotògrafs, que busquen sobretot a l'alba i al capvespre, les espectaculars vistes que ofereix, gràcies a les llums d'aquella hora, fent fotografies a les barques, molls de fusta fets malbé, flamencs i sobretot la calma que transmet la badia, si no fa vent.

Es pot veure i fins i tot, anar-hi (depenent de l'alçada de l'aigua) la Torre de Sant Joan, també veuràs arrossars que estan al costat del Poble Nou, les comportes per on desemboquen les aigües dels canals de reg, una vegada realitzada la seua missió de regadiu i segons hora del dia, gent pescant o remant.

Aquest racó, tot i tindre lo seu encant, acostuma a arreplegar molta brutícia, per la manca de sensibilitat humana i allí fan cap molts de residus, que els corrents porten a la vora i d'altres que sense remordiment, va algun brut i llença tranquil·lament. Aquest dia vaig veure una banyera.

És també uns dels punts, d'on surten les excursions amb caiac, per donar una volta per la Badia.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada